www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekat International: Wilko Terwijn in de USA

Wilko Terwijn trekt deze zomer door Amerika. Sinds hij in Nederland begon met stand-up comedy, wilde hij altijd al naar Amerika om daar te gaan stand-uppen en nu is het zover. Eerst naar New York, vervolgens naar Cleveland, Los Angeles en San Francisco. Voor Zwartekat International houdt hij een reisverslag bij.

NY Dag 11
‘Dit is mijn laatste weekend in NY en ik weet nog niet of ik achter een optreden aan ga of dat ik eindelijk een keer van de stad ga genieten. Voorlopig besluit ik het laatste te doen. Alles wat ik doe gaat langzaam vandaag of lukt helemaal niet. Ik zou wat afspreken met Donnell Rawlings. Hij is een vaste bespeler van de Dave Chapelle show en speelt een rolletje in de nieuwe Spiderman 2 film. Ik krijg hem maar niet te pakken. Iedereen heeft het hier altijd druk. Zelfs de zwervers hebben geen tijd. Got to run… Na mijn dagelijkse shot Starbucks, ga ik langzaam richting Central Park, waar William zijn Shakespeare ding aan het doen is.’
lees verder
overzicht

Categorie: Column, International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.