www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekat International: Wilko Terwijn in de USA

Wilko Terwijn trekt deze zomer door Amerika. Sinds hij in Nederland begon met stand-up comedy, wilde hij altijd al naar Amerika om daar te gaan stand-uppen en nu is het zover. Eerst naar New York, vervolgens naar Cleveland, Los Angeles en San Francisco. Voor Zwartekat International houdt hij een reisverslag bij.

NY Dag 12
‘Ik pak de metro richting de Brooklyn Bridge en ga vervolgens aan de wandel. Lopend over de Brooklyn Bridge merk ik dat ik om de paar minuten omkijk naar de kolossale wirwar van wolkenkrabbers achter mij. Dit levende gebergte van staal en beton maakt ontegenzeggelijk indruk. Aangekomen in Brooklyn blijkt dat William niet echt gezegend is met veel richtingsgevoel. Zijn vrouwelijk kant komt naar buiten als hij via mijn mobieltje me probeert uit te leggen hoe ik naar zijn appartement moet lopen. ‘
lees verder
overzicht

Categorie: Column, International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.