www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Zwartekat International: Wilko Terwijn in de USA

Wilko Terwijn trekt deze zomer door Amerika. Sinds hij in Nederland begon met stand-up comedy, wilde hij altijd al naar Amerika om daar te gaan stand-uppen en nu is het zover. Eerst naar New York, vervolgens naar Cleveland, Los Angeles en San Francisco. Voor Zwartekat International houdt hij een reisverslag bij.

LA Stories 6
‘Er staat een gevaarlijk en tegelijkertijd vriendelijk ogende donkere reus voor de deur, die me uitlegt dat ik voor een open podium-plek vijf uur in deze bloedhitte buiten in een rij moet gaan staan wachten. Ik bedank hem vriendelijk voor deze informatie en zeg dat ik dat zeker met veel plezier zal doen. Met een iets te dik Nederlands accent om mijn sarcasme te vermommen.’
lees verder
overzicht

LA Stories 7
‘Vanuit onze gezamenlijke brakheid, ontstaat het idee om te gaan golfen. (..) De frustratie van L.A. ebt langzaam weg door het gemep, tot mijn handen een beetje te zweterig worden en ik de golfclub met een sierlijke boog uit mijn vingers zie vliegen en twee hokjes verder bijna een 8-jarig jongetje onthoofd.’
lees verder
overzicht

Categorie: Column, International | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.