www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Vanavond herhaalt Andermans Veren de uitzending ‘in de studio en achter de schermen’.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Uitgelicht:
Deze zomer ontvangt Uitgelicht twee luisteraars die hun favoriete Nederlandstalige liedjes komen toelichten bij Jurrian van Dongen en Rinske Wels.
-Vandaag zijn dat Gert Jan Geluk uit Waddinxveen en Jaap Zwagerman uit Alkmaar.
In de rubriek Uitgelicht Olympiade wordt elk uur een theatervoorstelling uit een Olympisch jaar belicht. Deze week: 1992.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

Gedurende het zomerreces komt Volgspot met de zes Vlaamse weken. Het archief van Volgspot is gevuld met live-opnames van bekende en minder bekende Vlaamse artiesten als Bart Peeters, Guido Belcanto, De Nieuwe Snaar, Clouseau, Filip Jordens en Johan Verminnen. Tijdens de Vlaamse weken is de Volgspot tevens gericht op Vlaamse gasten die in de foyer live bij presentator Hijlco Span aan tafel schuiven om te vertellen waar zij nu mee bezig zijn en wat hen inspireert.
In het eerste uur: De Nieuwe Snaar staat al meer dan twintig jaar onafgebroken op het podium. Zondag een greep uit het theaterprogramma ‘De omloop van de Lage Landen.’ Met de Vlaamse zanger en muzikant Willem Vermandere gaan we naar het verre zuiden van België. Tenslotte een optreden van de Vlaamse zanger Filip Jordens. De 25e sterfdag van Brel was voor Jordens een uitgesproken gelegenheid voor een eerbetoon aan de grootste zanger die België heeft gekend.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.