Vanwege het coronavirus zijn alle voorstellingen tot en met 1 juni afgelast. Controleer de website van het theater voor meer info.
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront

Bob Bronshoff – Nog 1 beweging, nog 1 blik
ISBN 9038803346

Vanaf het prille begin volgde fotograaf Bob Bronshoff de totstandkoming van Ren Lenny Ren van Thomas Acda en Paul de Munnik. Door zijn lens zag hij het idee van de muziektheaterproductie, onder leiding van Acda, De Munnik en regisseur Ruut Weissman, gestalte krijgen. ‘Nog 1 beweging, nog 1 blik’ is de weerslag van de samenwerking tussen acteurs – onder wie Carice van Houten en Frank Lammers -, muzikanten en theatermakers. In een fotodocumentaire heeft Bob Bronshoff hun verrichtingen voor en achter de schermen vastgelegd, in de donkere rokerige repetitieruimtes maar ook in de volle spotlights van het theater. De fotografie wordt ingeleid en van commentaar voorzien door Acda en De Munnik zelf.

‘Nog 1 beweging, nog 1 blik’ verschijnt gelijktijdig met de première van de muziektheaterproductie Ren Lenny ren op 4 november en kost Euro 17,50.
tip: Juud, via Acdaendemunnik.nu

Categorie: Van het boekenfront | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.