Vanwege het coronavirus zijn alle voorstellingen tot en met 1 juni afgelast. Controleer de website van het theater voor meer info.
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret, kleinkunst en stand-up comedy Uitmarkt 2004

Aanstaande vrijdag opent Brigitte Kaandorp op televisie de Uitmarkt 2004 in Amsterdam, de traditionele opening van het nieuwe culturele seizoen. Tijdens de uitzending zullen ook o.a. Martine Sandifort en Alex Klaasen optreden. Freek de Jonge werd eerder aangekondigd, maar lijkt nu niet meer bij de opening te participeren.

Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus zijn verspreid door het centrum van Amsterdam vele voorstellingen gratis te bezoeken. Voor de Zwartekat bezoekers hebben we een overzicht gemaakt van alle cabaret, kleinkunst en stand-up comedy-optredens.
Uitmarkt 2004-overzicht
Uitmarkt 2004-plattegrond en routebeschrijving

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.