nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe cabaretpodium in Zwolle

Zwolle krijgt er een stevig cabaretpodium bij. In het nieuwe seizoen komen elke tweede woensdag van de maand twee opkomende cabaretiers naar Het Vliegende Paard in Zwolle. De eerste cabaretavond is op woensdag 8 september, met een optreden van Menno Nicolai en Jeroen Pater.

Ewout en Etienne, de winnaars van onder andere het Zwols Studenten Cabaret Festival, zullen er elke maand nieuw ‘materiaal‘ op de planken brengen. Het is ook de Stichting Mee-Eeter, de organisatie waarin de activiteiten van cabaretduo Ewout en Etienne zijn ondergebracht, die tekent voor het nieuwe cabaretpodium in Zwolle.

Aan het einde van het seizoen wordt aan de beste act de Grolsch Top Cabaret Award van 500 euro toegewezen. Elke avond wordt één van de twee cabaretiers door het publiek tot winnaar van die avond gekozen. Deze winnaars zullen verder in het seizoen strijden om de Grolsch Top Cabaret Award.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.