www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv

Vanacht wordt de 5e televisienacht van de poëzie uitgezonden, een nachtelijke marathonuitzending van De Dode Dichters Almanak. Alle gedichten van het afgelopen seizoen uit dit programma achtereen, onverkort en ononderbroken te zien. De Dode Dichters Almanak bestaat uit uniek beeld- en geluidsmateriaal van overleden dichters, opgespoord in Nederlandse en een groeiend aantal buitenlandse archieven. Zij lezen zonder tussenkomst van illustraties uit eigen werk voor. In totaal is van 30 dichters werk te zien, waaronder Cornelis Vreeswijk en Willem Wilmink. Nederland 3, 01.45-03.10 uur.
tip: Erik

Morgen, 5 september, brengt de Vlaamse zender Canvas (VRT-2) , in het programma Spraakmakers, een interview met Freek. Jammer genoeg bijna gelijktijdig met de eerste aflevering van ‘De vergrijzing’, al kan het tijdstip eventueel wijzigen vanwege uitzendingen US Open tennis.
Joël De Ceulaer sprak met De Jonge naar aanleiding van zijn zestigste verjaardag, zijn nieuwe show ‘De Vergrijzing’ en het verschijnen van zijn roman ‘Door de knieën’. Ook komt aan bod: God en de bijbel, de idealen uit de jaren 60 en het optreden in Irak.
Canvas, 22.00 uur.
tip: Johan

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.