nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op radio

Woensdag staat het Theater van het Sentiment op de radio in het teken van 8 september 1976. Te gast zijn o.a. Hetty Heyting, zij speelde in het jeugdtheatergezelschap Potvoordrie. Ook te gast is Jan Fillekers, ‘de magere van Farce Majeure’, hij schreef destijds liedjes voor André van Duin, waaronder de parodie ‘De tamme boerenzoon’.

Donderdag staat het Theater van het Sentiment op de radio in het teken van 9 september 1974. Te gast is Peter de Jong, 26 jaar, en bijna twee meter lang. Samen met Karel de Rooy, 27 jaar, net anderhalve meter, vormde hij Neerlands snelst doorbrekende, nieuwe komische cabaretduo: ‘Mini en Maxi’. Het duo leerde elkaar kennen bij de legendarische Tom Manders. Op onze kroondag staan ze samen in de Sleeswijkrevue ´ Waar blijft de tijd´ met Walden en Muyselaar en krijgen ze bij de AVRO-televisie hun eigen show.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.
De uitzendingen zijn (joechei) ook achteraf te beluisteren via de website:
theatervanhetsentiment.kro.nl

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon