nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv

De TROS herhaalt de aflevering van Triviant waar Maarten Hennis en Arend Edel van cabaretgroep Niet Schieten het opnemen tegen Leo Alkemade en Roel Bloemen, oftewel Alkemade & Bloemen. Nederland 1, 21.07 uur.

In Allemaal Theater vanavond ‘Het geheim van de lach, het vakmanschap achter het grote amusement’, met o.a.: Max Arian, Hans van den Bergh, Yf Blokker, Aart Brouwer, AndrĂ© van Duin, Frans van Dusschoten, Jon van Eerd, Joop van den Ende, Corrie van Gorp, Ingrid Harms, John Kraaijkamp, John Lanting, Helen Shepherd, Hans Sleeswijk, Snip en Snap en Annejet van der Zijl. Nederland 3, 23.05 uur.

En zoals we eerder al meldden: vannacht herhaalt de RVU het programma ‘Duizend bommen en granaten’ van Bram Vermeulen. Nederland 3, 0.05 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.