www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Freek de Jonge en de NITS in Frits2

Freek en de Nits speelden in 1995 al een theaterprogramma onder de naam FRITS, met het programma Dankzij de Dijken. Ter gelegenheid van De Vergrijzing wordt deze samenwerking nieuw leven in geblazen onder de naam FRITS2.

Op dinsdag 14 en woensdag 15 december zijn er (slechts!) 2 theaterconcerten in Theater Fabriek Amsterdam, een nieuw theater op het Oostenburgereiland. Beide avonden zijn er televisie-opnamen.

Voor de meeste avonden van de Vergrijzing zijn nog kaarten verkrijgbaar. Enkele voorstellingen beginnen echter al uitverkocht te raken. Dit geldt met name voor de voorstelling De Sterfscene met Theo Maassen van 9 t/m 13 november en voor de Oudejaarsconference van 23 t/m 27 november. Als u deze voorstellingen wilt bijwonen:
bestelformulier
www.freekdejonge.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.