www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren luidt vanavond de herfst in. Maar vergeet ook de andere seizoenen niet, dus reken op lentekriebels, de grote voorjaarsschoonmaak, zomerliefdes, vallende blaadjes, winterdepressies, ijspret, avonden voor het warme haardvuur, en nog veel meer…
Daarnaast zijn er de vaste onderdelen ‘de column van Roger Hendriks’ en het ‘Veertje’ van Mylou Frencken, iedere week brengt zij een nieuw lied op het thema geschreven, gecomponeerd en uitgevoerd door de cabaretière zelf.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Uitgelicht:
– Thomas Acda, dit keer in gezelschap van David Middelhof, het derde lid van het duo Acda en De Munnik.
– Verslaggever Robert Jan Booij was bij een bijeenkomst van de Vara-ledengroep Cabaret.
– Luisteraars geven hun mening over een theatervoorstelling in de rubriek ‘Uitgesproken’.
Radio 2, 20.00-23.00 uur.

In het eerste uur van Volgspot optredens van Sara Kroos, Denise Jannah en Jeroen van Merwijk in het Koningstheater (herhaling). Met fragmenten van de voorstellingen ‘Lam’, ‘Gedicht gezongen’ en ‘Ik ben blij dat ik mezelf niet ben’, die dit seizoen in reprise gaan.
In het Volgspot-Foyergesprek is John Schleipen te gast. Na twaalf en een half jaar Crème Fraiche is het voor John Schleipen tijd om de groep die hij heeft opgericht te ontbinden. Tijd voor iets nieuws: ‘John Schleipen is Crème Fraiche-Man’, zijn eerste one man show. Dit theaterprogramma, waarmee hij vanaf deze maand optreedt in het land, betekent een avond lachen met wederom een mix van a capella, pop, jazz, slapstick, stand-up en gekke fratsen. John wordt bijgestaan door drie muzikanten die zijn absurde muzikale ideeën en vondsten gestalte geven.
Radio 2, 23.00-01.00 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.