www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

VARA Laat

Claudia de Breij en Dolf Jansen presenteren vanaf vanavond een nieuwe serie VARA Laat op Nederland 3. 99 nieuwe afleveringen lang wordt er in een nieuw decor wordt weer teruggeblikt op de dag die is geweest en vooruitgekeken naar de dag die komen gaat. Ook Café de Wereld keert terug. Het afgelopen seizoen kwamen de leukste grappen van de André Hazes-imitatie, dus zijn overlijden zal de makers vast hoofdbrekens hebben bezorgd.
Dolf Jansen presenteert vanavond de eerste aflevering. Zijn hoofdgast is Foppe de Haan, oud trainer-coach van sc Heerenveen en nu aangesteld als coach van Jong Oranje. De livemuziek wordt verzorgd door Acda en De Munnik.
laat.vara.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.