www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: De Gebroeders Jansen

Op maandag 4 oktober neemt Dolf Jansen zijn broers mee naar Popquiz a gogo op Nederland 2. Jim Jansen, de jongste broer van de familie, is hoofdredacteur van het weekblad ‘Havana’, het weekblad voor de studenten van de Hogeschool van Amsterdam. Jack Jansen is bassist en zanger in de punkband ‘Uit de sloot’. En Maarten Luijendijk is de vierde man in het team Jansen; en een bekende van de familie als gitarist en zanger van Uit De Sloot. Vroeger speelde hij in de punkband ‘No Pigs’.
Dolf zelf presenteert ‘Leuk is Anders’ op 3FM, ‘Vara Laat’ op Nederland 3 en dit seizoen staat hij met een nieuw programma in de theaters: ‘Dolfdurft’.
tip: Erik

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.