www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Engelenbak

Theater De Engelenbak in Amsterdam presenteert elke dinsdagavond om half negen De Open Bak, al dertig jaar hét open podium van Amsterdam en een plek voor iedereen die zijn theatrale dromen waar wil maken. Bijna alles kan in de Open Bak: cabaret, theater, dans, muziek, stand-up, goochelen, mime, acrobatiek, jongleren, rap, musical of een fietsreparatiecursus. Als het maar niet langer dan vijftien minuten duurt. De Open Bak staat garant voor een spannende én afwisselende avond met gemiddeld zes optredens, aangevuld met een aantal vaste programmaonderdelen.
O.a. Paul de Leeuw, Brigitte Kaandorp, Youp van ’t Hek, Lebbis & Jansen, Plien & Bianca, Lenette van Dongen, Marc-Marie Huijbrechts, Maarten van Roozendaal en Hans Teeuwen waren in het begin van hun carrière regelmatig op de planken van de Open Bak te vinden.
De Open Bak wordt iedere week gepresenteerd door een bekende Nederlander, maar de acts zijn tot op het moment zelf onbekend! De komende maanden wordt de Open Bak gepresenteerd door:
5 oktober Raoul Heertje
12 oktober Theo Nijland
19 oktober Thomas van Luyn
26 oktober David Vos
2 november Droog Brood
9 november Rik Hoogendoorn
16 november George Groot
23 november Micha Wertheim
30 november Lucretia van der Vloot
7 december Plien van Bennekom & Joep Onderdelinden
14 december Maarten van Roozendaal

Meer informatie:
www.engelenbak.nl

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.