www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Fridaynight Spotlight

Op vrijdag 1 oktober is er weer een Fridaynight Spotlight. Het Bibliotheektheater in Rotterdam organiseert deze avond als springplank voor nieuw aanstormend cabarettalent. Dit keer zijn dat:

-Dames voor na vieren – ‘Kroost’. Dames voor na vieren doet soms denken aan de revue van de jaren dertig en de vele remakes daarvan, maar brengt cabaret. Geen vrolijke pasjes en onschuldige deuntjes maar fysiek en muzikaal theater. Geen vrijblijvend vermaak maar sketches die ook kunnen schuren en schrijnen. In maart 2004 won het duo de publiekprijs en de (gedeelde) juryprijs van het Amsterdams Kleinkunstfestival.
-Vanessa Beks – ‘Identiteit/Identity’. Beks speelt in ‘Identiteit / Identity’ een Vlaamse spoken word performance in plat Antwerps. Zij doet dat samen met de gitaristen Lucien Kembel en Wessel Coppes.
-Pinkenbiest. Als derde cabaretact is toegevoegd Pinkenbiest, een duo bestaande uit Anne-Marie Wolterink en Marleen van Schie. Pinkenbiest heeft onlangs meegedaan aan de selectieronde voor Cameretten 2004.

Aanvang 20.30 uur, entree Euro 11,-; CJP/RotterdamPas/Pas65 Euro 10,-. Reserveren 010-2816262.
www.bibliotheektheater.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.