www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Benefiet-uitzending Kopspijkers

Zaterdag 27 november zendt de VARA een extra lange aflevering van Kopspijkers uit. Het twee uur durende live programma steunt het nieuwe, internationale project Dance4Life dat jongeren bewust wil maken van hiv en aids. Jongeren in Nederland, Zuid-Afrika en Indonesië nemen zelf het heft in handen en zamelen geld in voor projecten van Stop Aids Now en World Population Foundation.

Programmamaker Michiel van Erp heeft de afgelopen maand een aantal projecten bezocht in Zuid-Afrika. Zijn reportages zullen in het programma te zien zijn. Kijkers kunnen tijdens het programma bellen om een financiële bijdrage te doen of donateur van Dance4Life te worden. Het callcenter staat onder leiding van Margreet Dolman. Aan het programma werkt een groot aantal cabaretiers mee zoals Mike Boddé, Thomas van Luyn, Alex Klaasen, Ellen Pieters, Arjan Ederveen, Martin van Waardenberg, John Buisman en Erik van Muiswinkel.
De presentatie is in handen van Jack Spijkerman en Claudia de Breij (de hardstwerkende dame in presenteerland). Nederland 3, 20.00 uur.
tip: Erik

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.