nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Andermans Veren op bezoek bij…


Vanavond start een nieuwe serie ‘Andermans Veren op bezoek bij…’ Kick van der Veer gaat op bezoek bij zes mensen uit de wereld van de kleinkunst. Naar aanleiding van diverse fragmenten voert hij vervolgens een gesprek over zijn of haar carrière, het vak en alles wat er verder nog ter sprake komt.

In de eerste aflevering ontmoet Kick van der Veer Rudi Carrell. Na een succesvolle tv-carriere in Nederland vertrok hij naar Duitsland waar hij nóg grotere successen behaalde. Hoe reageert Rudi Carrell op de Carrell-persiflage van Thomas van Luyn uit Kopspijkers?

Na Carrell gaat Van der Veer nog op bezoek bij: Bert Visscher, Marjan Berk, Arjan Ederveen, Carlo Boszhard en Edwin Rutten.
Andermans Veren op bezoek bij.. Rudi Carrell. Nederland 1, 20.51 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.