www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv

De AVRO komt in december met de achtdelige tv-serie ‘De Schatkamer’. Hierin worden acht bekende tv-persoonlijkheden geconfronteerd met hun verleden op tv. Jan Mulder, Catherine Keyl, Hedy d’Ancona, Jos Brink, Carry Tefsen, Jan Wolkers, Paul Haenen en Karin Bloemen kijken naar fragmenten van zichzelf en leveren er commentaar bij. Het programma wordt vanuit journalistiek oogpunt benaderd en de fragmenten zijn nog niet vaak op tv te zien geweest. Zo is Jan Mulder te zien als TROS-directeur (Van Kooten & De Bie uit 1984), ontmoet Carry Tefsen Pim Fortuyn (Het Levenslied uit 1996) en ligt Paul Haenen met Emile Ratelband in een bubbelbad in (Villa Felderhof uit 1998).

De eerste drie afleveringen van De Schatkamer worden uitgezonden op zaterdag 4, 11 en 18 december om 19.30 uur. De overige vijf afleveringen op 27, 28, 29, 30 en 31 december om 19.00 uur.
tip: Peter, via Medialog.blogspot.com

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.