www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Edisons voor cd-boxen

De Edison Stichting heeft drie bijzondere cd-boxen met een Edison Bijzondere Uitgave van Historische Aard beloond, waaronder het retrospectief ‘Toon, Het Verzameld Werk’ van Toon Hermans.
Met deze prijzen wil de Edison Stichting de samenstellers van deze boxen belonen die veel tijd en energie hebben besteed aan historisch graafwerk. De Edisons werden gisteren uitgereikt door Dolf Jansen in het tv-programma ‘Vara Laat’.

De box ‘Toon, Het Verzameld Werk’ werd samengesteld door Jacques Klöters, geassisteerd door Lisa Wade en geproduceerd door Otto Vriezenberg in samenwerking met de Stichting Toon Hermans. De box met 19 cd’s en 1 dvd bevat veel onbekend materiaal dat nog nooit eerder op cd werd uitgebracht.

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.