www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Uitslag Cameretten

Juryprijs: Anuar Aoulad Abdelkrim
Publieksprijs: Ted Griffioen
Persoonlijkheidsprijs: Nathalie Baartman

Dat werd bekend gemaakt op een vreselijk genante prijsuitreiking. Hoewel, de publieksprijs was eigenlijk al bekend omdat de in paniek geraakte presentator Sjoerd Pleysier van gekheid niet meer wist wat hij moest zeggen en daarom maar een steekproef ging houden onder het publiek op wie ze hadden gestemd. De persoonlijkheidsprijs werd dit keer volkomen terecht uitgereikt aan Nathalie Baartman. Als openend optreden had ze te maken met een afwachtende zaal, waardoor ze pas later het publiek meekreeg. En haar mooie theatrale programma is toch al niet aan iedereen besteed. Het niet uitreiken van deze prijs zou echter pure diefstal zou zijn geweest.

De jury had lang de tijd nodig gehad om tot een eindoordeel te komen, want zij vonden de optredens tijdens de finale beduidend minder dan die in de voorrondes en zo eensgezind als zij toen waren, waren zij nu verdeeld. Maar na een stemming kozen zij voor Anuar Aoulad Abdelkrim als winnaar voor het 39e Cameretten Cabaretfestival. Ted Griffioen werd tweede en Nathalie Baartman derde.
www.cameretten.nl
www.anuar.nl
www.tedgriffioen.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.