nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Vanuit de zaal: Cameretten – 3e voorronde

De derde en laatste halve finale van Cameretten. Aan het eind van de avond wordt bekend gemaakt wie doorgaan naar de finale. Inmiddels is dat dus al bekend. Van eerdere rondes gaat alleen Ted Griffioen door en twee spelers van de derde halve finale. Een weergaloze Richard Groenendijk (een last-minute vervanging voor een uitgevallen Toine van Peperstraten) sleurt het publiek die avond van de ene naar de andere deelnemer. In 1995 was hij er ook bij, maar won niet. Mumtaz Jafri won toen alle prijzen. ‘Nooit meer wat van gehoord,’ aldus Groenendijk die de ene na de andere valse opmerking afwisselt met gezellige praatjes met het publiek.
lees verder…
www.cameretten.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.