nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv

In een nieuwe serie ‘Andermans Veren op bezoek bij…’ gaat Kick van der Veer op bezoek bij zes mensen uit de wereld van de kleinkunst. Naar aanleiding van diverse fragmenten voert hij vervolgens een gesprek over zijn of haar carrière, het vak en alles wat er verder nog ter sprake komt.

In de tweede aflevering bezoekt hij cabaretier Bert Visscher. Visscher praat o.a. over zijn vader en de liefde voor zijn overleden moeder. Verder vertelt hij openhartig over het moeizame begin van zijn carrière en over de artiesten die hij bewondert.

Na Visscher gaat Van der Veer nog op bezoek bij: Marjan Berk, Arjan Ederveen, Carlo Boszhard en Edwin Rutten.
Andermans Veren op bezoek bij.. Bert Visscher. Nederland 1, 20.51 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.