nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

TV-opnames Guido Weijers


Van maandag 4 april t/m woensdag 6 april zal de Guido Weijers zijn nieuwe programma ‘Myosotis’ in theater De Lievekamp te Oss spelen. Op zijn verzoek zullen deze avonden opnamen gemaakt worden voor een televisieregistratie van dit programma. In december 2005 zal dit programma op televisie worden uitgezonden.

De uitvoeringen van het cabaretprogramma ‘Myosotis’ op dinsdag 5 april en woensdag 6 april waren tijdens de abonnementenperiode reeds uitverkocht. Maar het theater heeft ten behoeve van deze tv-opnamen een extra voorstelling bijgeboekt op maandag 4 april. Voor deze uitvoering zijn nog toegangskaarten. Toegangskaarten (à Euro 14,-) zijn telefonisch te reserveren, tel 0412-648922 en:
www.lievekamp.nl
foto: Zwartekat.nl

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.