www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Avond van het Nieuwe (de la Mar) lied

Sinds enkele jaren heeft het Amsterdams Kleinkunst Festival een nieuw onderdeel aan haar festival toegevoegd, het schrijven van een lied naar aanleiding van een thema. Uit de reacties blijkt dat er grote belangstelling is voor het schrijven van liedteksten. Het thema voor 2005 is ‘Theater’. Het Nieuwe de la Mar Theater gaat sluiten. Daarmee komt een einde aan een belangrijke periode in de Nederlandse theaterwereld, die begon bij de legendarische Fien de la Mar, naar wier vader Nap de la Mar het theater genoemd is.
In dit laatste jaar wil het Amsterdams Kleinkunst Festival gepast afscheid nemen van deze prachtige, sfeervolle speelplek. Vandaar dat de ‘Avond van het nieuwe lied’ deze keer wordt opgedragen aan het ‘Nieuwe de la Mar’.

Meer informatie staat op:
www.amsterdams-kleinkunst-festival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.