www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

1 miljoen pageviews – per jaar

Op 29 september 2002 behaalde Zwartekat de miljoenste pageview sinds 1996. Toen stelden we ons een nieuw ‘target’ voor ogen.. 1 miljoen pageviews per jaar. Gisteravond, om 20.02 uur was het zover. Iemand met een Chello-verbinding in Helmond bezorgde ons de miljoenste pageview in 2004.

Het totale aantal pageviews gaat intussen naar de 3 miljoen. Waarschijnlijk al morgen of overmorgen. Toch wel iets om trots op te zijn, al zoeken we het liever in de kwaliteit dan de kwantiteit. Maar nu moeten we voor onszelf een nieuw ‘doel’ verzinnen.

Onze statistieken zijn trouwens gewoon openbaar:
Nedstat-statistieken van Zwartekat.nl

Categorie: Huishoudelijke mededeling | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.