www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Toomler

In het Amsterdamse honk van de Comedytrain, Toomler, wordt vanavond weer live commentaar gegeven tijdens de wedstrijd Ajax-Bayern Munchen. Vanavond met Raoul Heertje én een wel zeer speciale gast-commentator, namelijk de assistent bondscoach Rob Witschge. Geen imitatie of typetje, het is de échte kenner.

Kaarten hiervoor zijn niet te reserveren, om 7 uur gaat de kassa open en voor 5 euro entree ben je getuige van deze wedstrijd op groot scherm en bovengenoemde commentatoren.
www.toomler.nl

Verder is het misschien wel leuk om hier te melden dat Thijs van Domburg, actief lid van ons forum en te zien geweest op de 1e Zwartekat-dag, afgelopen woensdag is aangenomen als lid van de Comedytrain.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.