nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Farce Majeure Plus

Farce Majeure doet een Heintje Davids. Na de programma’s ‘Farce majeure Weerzien’ in december 2003 en ‘Méér Farce majeure’ in mei 2004, zendt de NCRV op 28 december ‘Farce majeure Plus’ uit. Met het oog op nieuws van het afgelopen jaar kijkt Farce majeure (plus gasten) terug op hun eigen televisietijd.
In de Farce majeure-periode van de jaren tachtig heeft het team talloze scènes gespeeld met gastoptredens van o.a. Anne Wil Blankers, Willem Nijholt, Joop Doderer, Marijke Merckens, Sylvia de Leur, Jan Blaaser, Gerard Cox, Jules Croiset, Martine Bijl en Mini & Maxi. Een aantal van deze scènes zijn nog steeds actueel en weer te zien in Farce majeure Plus.
Farce majeure Plus zal op dinsdag 28 december te zien zijn om 21:00 op Nederland 1.
tip: Erik

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.