www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nuon Watt’s Next Award

Energieonderneming Nuon daagt jongeren uit een cabaretact te maken over klimaatverandering. Wie dat het beste doet, wint de Nuon Watt’s Next Award 2004. De winnaar van de spannende competitie staat straks op de planken in het voorprogramma van de stand-up comedygroep Fresh Wagon, met onder meer Jan-Jaap van de Wal, Najib Amhali en Howard Komproe.

Met de jaarlijkse Watt’s Next Award wil Nuon jongeren op een luchtige manier betrekken bij het onderwerp duurzaam ondernemen. De Watt’s Next Award heeft elk jaar een ander duurzaam thema. In 2004 is dit thema klimaatverandering.

Tot en met 31 december 2004 kunnen aanstormende cabaretiers van tussen de 18 en 25 jaar een opname van hun act aan Nuon sturen. Een jury van experts komt in januari 2005 bij elkaar om uit de inzendingen vijf finalisten te selecteren. De finalisten krijgen de kans zich voor te bereiden op de grote finale tijdens een workshop van stand-up comedygroep Fresh Wagon.

Op 4 februari 2005 treden de vijf finalisten op voor een groot publiek tijdens de finale van de Watt’s Next Award. Onder begeleiding van cabaretiers van Fresh Wagon worden de optredens van de finalisten door de jury beoordeeld. De jury zal letten op originaliteit, creativiteit, techniek en de inhoudelijke invulling van de verschillende acts en kiest de uiteindelijke winnaar van de Nuon Watt’s Next Award 2004.
Watt’s Next Award

Categorie: Prijzenfestival |
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.