www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv

VARA Laat en PaPaul van Paul de Leeuw ruilen van uitzendtijdstip. Met ingang van 4 januari is PaPaul niet meer omstreeks 20.00 uur te zien bij de VARA, maar om 23.00 uur. VARA Laat gaat naar 19.50 uur en krijgt de nieuwe naam: VARA Live.

Verder schijnt Raoul Heertje vanavond bij NOVA te zitten, onder voorbehoud. Nederland 3, rond 22.25 uur.

Op geheel eigen wijze spelen de dames en heren van Koefnoen ‘A Koefnoen Christmas Carol’, geïnspireerd op het kerstverhaal van Charles Dickens. De belangrijkste hoofdpersonen uit het afgelopen Koefnoen-seizoen spelen een rol in dit beroemde kerstverhaal. Minister Zalm is de vrek Scrooge en Jan Peter Balkenende is Cratchit. Tenslotte spelen Plien en Bianca en Nadja Hupscher, in hun hoedanigheid van K3, de Carolers. Ook majoor Bosshardt en de Tokkies ontbreken niet. De uitzending is vrijdag om 21.50 bij de AVRO op Nederland 2.
tips: Jelle en Erik

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.