www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront

Jaap Robben – Twee vliegen

Op 19 december kwam de eerste ‘cabarettel bundel’ uit van de jonge cabaretier Jaap Robben. ‘Twee vliegen’ is een verzameling van laagdravende proza, one-liners, columns en gedichten. De teksten zijn vormgegeven door Suzanne Hertogs van de Ontwerphaven. Ook de beeldgrappen in het boekje zijn werk van haar hand. De afgelopen jaren won Jaap Robben diverse prijzen waaronder in 2001 de Trouw Columnistenprijs, Kunstbende 2000, Write Now aanmoedigingsprijs 2003 en de NRC Examenverhalenprijs. Hij maakt radiocolumns, presenteert festivals, heeft een gitaar en beunt bij als cabaretier en acteur; kortom een ware cultuurprostituee, vind ie zelf. Zijn werk gaat over pakjes melk, liefde, moedervlekken en andere wereldse zaken.
www.jaaprobben.nl

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.