nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Toon Hermans

Op 22 April 2005 is het vijf jaar geleden dat Toon Hermans overleed in een ziekenhuis in Nieuwegein. Bij gelegenheid zullen er twee door Jacques Kloters gemaakte televiseprogramma’s worden uitgezonden bij de AVRO. Ook werkt Coen Verbraak aan een documentaire over Hermans, uit te zenden door de VARA.

Momenteel wordt achter de schermen van Toon Hermans BV hard gewerkt aan de samenstelling van de DVD’ s met de One Man Shows van Toon plus de nodige extra, niet eerder uitgebrachte televisie-opnames en de film van Toon, Moutarde van Sonansee.

Dat weten we dankzij de eigen website van de Toon Hermans BV:
www.toonhermans.nl
tip: Rene

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.