nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

StudentenKamerFestival (StuKaFest)

Op woensdag 2 februari vindt het StudentenKamerFestival (StuKaFest) plaats in Nijmegen. Op die avond ontvangen twintig studenten het hooggeëerd publiek in hun kamers in de binnenstad, waar artiesten intieme optredens geven. Na het gezelligste studentenfestival van Nederland wordt er natuurlijk studentikoos afgepilst op het StuKaFeest.

Speciale gasten bij deze vijfde editie zijn cabaretier/muzikant André Manuel, auteur Ted van Lieshout, cabaretier Laurens Joënsen en comedian Kristel Zweers (De Lama’s). Er zijn ook optredens van Ted Griffioen & Friends, Nathalie Baartman en Mark van Vliet (finalist GSCF 2004)
Voor meer informatie:
www.ru.nl/stukafest

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.