nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Leids Cabaret Festival: deelnemers bekend

De deelnemers van het 27e Leids Cabaret Festival zijn zojuist bekend geworden:

Voorronde Maandag 14 februari:
-Harry Glotzbach
-Robin Bleeker
-Jennifer Evenhuis
-Arne & Erris

Voorronde Dinsdag 15 februari:
-Jetje & de Kleine (Marjet Moorman en Iris van Rooij)
-Rachid Larouz
-Brokstukken (Korneel Evers, Chris King Perryman en Arjen Smit)
-Katinka Polderman

Op 5 en 6 februari nemen deze deelnemers deel aan een workshop. De deelnemers werken tijdens deze workshop een weekend lang o.l.v. professionele regisseurs aan hun programma. Regisseurs: Dick van den Toorn, Minou Bosua, Jessica Borst en Onno Innemee.
Op 14 en 15 februari vinden de voorronden van het Leids Cabaret Festival plaats, hieruit komen 5 deelnemers voort die doorgaan naar de halve finales op 17 februari. Uit deze selectie blijven er tenslotte 3 finalisten over die op 19 februari strijden om de jury-, en publieksprijs.

De jury bestaat uit Gerrit Reus (programmeur Stadsschouwburg, Utrecht), Raoul Boer (directeur Rabotheater, Hengelo), Merijn Henfling (theaterrescensent Het Parool) en Laura Marcusd (programmeur Theater de Luifel, Heemstede).
www.leidscabaretfestival.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.