nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kerkhof beledigt ‘Urk’

Bij een schnabbel op de verkiezingsavond van de Flevolandse sportverkiezingen heeft Jacqueline Kerkhof de gemeente Urk tegen zich in het harnas gejaagd. Volgens een woordvoerster van de gemeente beledigde ze meerdere malen en doelbewust: ‘Ze zei wel zeven keer: ‘Jezus, oh sorry gemeente Urk.’ Misschien heeft ze het niet kwetsend bedoeld, maar zo kwam het wel over op het college’.

Urk heeft haar ongenoegen over de verkiezingsavond inmiddels kenbaar gemaakt in een boze brief aan de organisatie en aan de sportgedeputeerde van de provincie. ‘Daar waar de Urker afvaardiging een leuke avond verwacht hadden, werden zij de hoon van de avond’, schrijft het college in die brief. Ze bekijkt nu of ze de al toegezegde subsidie voor de verkiezingen kan terughalen.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.