www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vanuit de zaal: Festival Cabareteske voorronde 3

Op de avond van de derde voorronde voor het Festival Cabareteske in Eindhoven, waarbij de presentator al melding maakte van dit verslag, traden zes deelnemers elk een kwartiertje op:Qualitijd, Rory de Groot, Wouter Meijs, Miel Verstappen, Lenny en Frisco’s voor kamelen.
De jury maakte aan het einde van de avond bekend dat de Belgen, zowel Lenny als de briljant slechte Frisco’s voor kamelen, genomineerd zijn voor de finale. De eerste is ook als publiekskeuze van deze avond voorgedragen als kanshebber voor een finaleplaats.
lees het verslag
www.skke.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.