www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Benefiet Studio ST&M

Op maandagavond 6 juni a.s. wordt er in De Kleine Komedie in Amsterdam een speciale benefietvoorstelling gehouden. Liedjesschrijvers Huub van der Lubbe, Maarten van Roozendaal en Paul de Munnik komen in actie voor Studio ST&M. Zij zullen optreden tijdens de speciaal voor deze gelegenheid samengestelde voorstelling ‘Lieve, lieve mensen’.

Gastvrouw is Sanne Wallis de Vries, ST&M’er van het eerste uur. Zij laat zich inspireren door de moeder aller inzamelingsacties. Op de benefiet zal zij vele lieve, lieve mensen uit de kleinkunstwereld ontvangen. Naast het genoemde trio zullen Karin Bloemen, Peter Heerschop, Hetty Heyting en Oscar Siegelaar optreden. Ook talentvolle theatermakers van ST&M als Neske Beks, Amber Schoop en het duo Jürgen & Marijn zullen hun opwachting maken. En tv-presentator Robert ten Brink laat op deze avond achter de piano zijn kleinkunstverleden herleven.

De opbrengst van de kaartverkoop gaat in zijn geheel naar Studio ST&M.
Kaartjes: € 32,50 (1e rang) / 30,- (2e rang) / 27,50 (3e rang). Reserveren: tel 020-6240534 (12.00-18.00 uur).
www.studiostem.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.