www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Ten Days of Comedy

Vanavond starten in Antwerpen de Ten Days of Comedy. Tien avonden lang, op twee locaties (Arenberg en het Fakkeltheater) biedt dit festival een internationale line-up.

Uit Nederland spelen Kristel Zweers, Dames voor na Vieren, Kees Torn, Onno Innemee en Micha Wertheim op het festival. Vier Britten maken de oversteek voor een Very British Comedy Night, en verder zijn er een aantal Vlaamse voorstellingen en avonden gepland, zoals de volledige show van Neveneffecten (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival 2003) en de ‘avant-premiere’ van Thomas Smith’s show.

Daarnaast is er een tentoonstelling van nieuwe artistieke portretten van (Vlaamse) humoristen als Urbanus, Kommil Foo, Neveneffecten. Tevens is er de finale van een workshop waarbij een tiental nieuwe talenten werden ingewijd in de geheimen van de stand-up comedy.

Ook deze tweede editie wordt mogelijk gemaakt door de vrijwilligers van vzw Spit Spot. Meer informatie:
www.spitspot.be

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.