www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kopspijkers-soap (10)

Meedere leden van het Kopspijkers-cabaret zouden niet met Jack Spijkerman de overstap naar Tien willen maken. Dat berichtte het Algemeen Dagblad gisteren. Bert Visscher ‘gruwt van de Van de Endetjes en De Molletjes’ en zegt: ‘Ik heb geen enkele lust en zin om voor dat soort lieden te werken. Die gaan liefdeloos om met tv. Scoort het niet, dan flikkeren ze je er meteen uit.’ Ook Erik van Muiswinkel geeft aan niet over te stappen. Hij heeft John de Mol gepersifleerd in Kopspijkers en vindt het nu niet voor de hand liggen om over te stappen. Verder zegt hij gebonden te zijn aan een deal met de VARA voor de uitzending van het theaterprogramma van hem en Diederik van Vleuten. Datzelfde speelt ook voor Thomas van Luyn en Mike Bodde die voor de VARA de Mike en Thomas Show maken. Verder verwacht Van Muiswinkel dat Sanne Wallis de Vries niet zal overstappen, mede doordat zij met een nieuw theaterprogramma bezig is. Peter Heerschop was voor het AD niet bereikbaar voor commentaar.
Van Muiswinkel: ‘Jack zal bij De Mol echt een heel ander soort programma moeten gaan maken. Zo’n groep cabaretiers als nu krijgt hij praktisch, maar vooral ook idëeel gezien, nooit meer bij elkaar.’
AD: Bert Visscher gruwt van De Molletjes (login vereist)
tip: Frans, Erik, Kees

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.