nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Festivaltijd: Camuz Kleinkunst Festival

Zaterdagavond j.l. vond in Leidschendam de finale plaats van het Theater Camuz Kleinkunst Festival. Het duo Annika en Jaco ook won zowel de publieksprijs als de juryprijs ter waarde van 750 euro. Andere finalisten waren o.a. Johnny Ruisch, Martijn Loerakker en Miel Verstappen.

Volgens juryvoorzitter Henrike van Engelenburg blonken de winnaars uit in muzikaliteit, originaliteit, présence en opbouw van hun programma. Speciale vermeldingen waren er voor Johnny Ruisch (vooral veel spelen en dan kom je er wel) en Martijn Loerakker (origineel en ‘gevaarlijk’).

De selectieronden van het Theater Camuz Kleinkunst Festival 2005-2006 start in september. Inschrijven en informatie via:
www.camuz.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.