www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Festivaltijd: Comedy Factory Festival

Op 9, 10 en 11 juni is het Comedy Factory Festival weer te zien in Nighttown te Rotterdam. Tijdens het festival worden de opnamen gemaakt voor de nieuwe uitzendingen van The Comedy Factory die vanaf augustus 2005 worden uitgezonden. Jörgen Raymann is wederom de presentator.

De comedians die zullen optreden zijn:
Al Madrigal (USA), Andrew Kennedy (USA), Andy Kindler (USA) Anuar (NL), Arj Barker (USA), Big J (USA), Bob MacLaren (NZ), Bonnie McFarlane (USA), Brian Posehn (USA), Dov Davidoff (USA), Geoff Boyz (UK), Ian Edwards (USA), Leighann Lord (USA), Paula Bel (USA), Rich Vos (USA), Rick Shapiro (USA), Teddy Smith (USA), Thea Vidale (USA), Tom Sligting (NL), Wilko Terwijn (NL), William Sutton (CAN).

Kaarten voor het festival kunnen vanaf nu gereserveerd worden op 010-4271878 en kosten Euro 12,00 per show. Opnamen zijn in de Grote Zaal, Theaterzaal en Basement van Nighttown Rotterdam (West Kruiskade 26-28) en er zijn 6 voorstellingen per avond: Aanvang 20.00 uur en 22.00 uur.
www.comedyfactory.nl
www.nighttown.nl

Categorie: Festivals |
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.