www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Groenendijk presenteert Cameretten

Schreven we eind vorig jaar al enthousiast over de invalbeurt van Richard Groenendijk als presentator van de laatste voorronde van Cameretten, de organisatie dacht er kennelijk hetzelfde over. Groenendijk is nu gevraagd om het aankomend Camerettenfestival álle avonden te presenteren. Het festival is van 23 t/m 26 november 2005 in het Nieuwe Luxor te Rotterdam en bestaat dit jaar veertig jaar (!!). En precies tien jaar geleden dat Groenendijk zelf in de finale stond.

De site van Groenendijk is overigens flink verherbouwd. Met weblog, jawel.
www.richardgroenendijk.nl

Categorie: Festivals | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.