nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv

Zaterdag 28 mei zendt BNN de telefilm ‘On stage’ uit. Deze deels gescripte, deels echte documentaire, waarbij feit en fictie niet van elkaar zijn te onderscheiden, toont vijf talenvolle startende kleinkunstenaars op hun weg naar eeuwige roem. De hoofdrollen zijn voor Steef Hupkes (21), Maartje Teussink (23), Martijn Hillenius (22), Dorien Haan (23) en Thijs Maas (22).

De artiesten zijn net afgestudeerd van de kleinkunstacademie en krijgen door een manager de mogelijkheid om als groep de wereld te veroveren. De studenten zweren elkaar idealistisch de eeuwige trouw, maar al snel blijkt dit een wankele basis: twee van hen kiezen alsnog voor zichzelf. Door onderlinge spanningen, intriges en liefdesperikelen valt de groep tenslotte helemaal uiteen en worden ze zelfs concurrenten van elkaar. Nederland 3, 22.36 uur.
De film is vervolgens van 29 mei tot 4 juni online te bekijken via:
www.telefilm.nl

Vorig jaar werd de telefilm ‘Ochtendzwemmers’ uitgezonden, met in één van de hoofdrollen Viggo Waas. Op 20 juli wordt deze herhaald. Maar als je niet kunt wachten om Waas in zwembroek te zien, je kunt ‘m nu al online kijken.
bekijk ‘Ochtendzwemmers’ in breedband
bekijk ‘Ochtendzwemmers’ in loserband

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.