www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de radio

Andermans Veren staat vanavond in het teken van volksvermaak en reizend amusement. De romantiek van het kermisleven en de troubadours, en de gevaren van het circusleven passeren de revue in liedjes en conferences.
Daarnaast zijn er de vaste onderdelen ‘de column van Roger Hendriks’ en het ‘Veertje’ van Mylou Frencken, iedere week brengt zij een nieuw lied op het thema geschreven, gecomponeerd en uitgevoerd door de cabaretière zelf.
Radio 2, 18.00-20.00 uur.

Vervolgens in Uitgelicht o.a.:
– Cabaretier Patrick Stoof speelt de rol van Jack Ruby in ‘Lee Harvey Oswald, the musical’.
Radio 2, 20.00-22.00 uur.

Maandag 30 mei in Desmet Live:
– Cabaretier Eric van Sauers vertelt over zijn laatste programma Eric van Sauers liegt. De vorige drie programma’s gingen over eenzaamheid en haat, angsten en over de liefde. In deze vierde voorstelling komt dit alles samen lijkt het.
747AM, 14.00-15.45 uur.

Categorie: Op de radio | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.