nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Publiek gezocht

De AVRO gaat in een nieuw tv-programma op zoek naar een nieuwe ambassadeur voor het Wereld Natuur Fonds, genaamd Jungle Jury. Elke aflevering komen er twee Bekende Nederlanders op sollicitatiegesprek bij vier computer-geanimeerde dieren. Achter deze dieren gaan 4 acteurs schuil. Onno Innemee, als Bennie de Orang-Oetan, Mylene d’Anjou als Dora de zeeschildpad, Colette notenboom als Shirley de Boomkikker en Frank Houtappels als Helmut de Condor.

Publiek is van harte welkom bij de opnames in studio 20 te Hilversum. Tussen 18.30 uur tot 22.00 uur zijn er opnames op 10 t/m 12 juni, 17 t/m 19 juni, 21, 22, 25 én 26 juni. Wil je hierbij aanwezig zijn, meld je dan aan door je naam, adresgegevens, datum van voorkeur en hoeveel personen te mailen naar publiek@bluedolphinmedia.nl.

Een aantal van de gasten gasten die verwacht worden zijn Angela Schijf, Karin Bloemen, Jan Marijnissen, Daphne Deckers, Floortje Dessing, Andre Kuipers, Jan Smit en Sanne Wallis de Vries.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Maker Zwartekat.nl.