www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Hommage aan Bram in Carre

Op 14 september 2005 brengen Vincent Bijlo, Pierre van Duijl & Marcel Cuypers, Kommil Foo, Lenny Kuhr, Stijn van der Loo, Fay Lovsky, Gerard van Maasakkers, Wil van der Meer, Jochem Myjer, Paul de Munnik, Niet uit het raam: Viggo Waas, Peter Heerschop, Gé Reinders, Maarten van Roozendaal, Katarina Vermeulen en David Vos de liedjes van Bram Vermeulen naar Theater Carré in Amsterdam.

Vorig seizoen brachten de vrienden van Vermeulen hun onvergetelijke hommage voor uitverkochte zalen in het Koningstheater in Den Bosch en het Nieuwe de la Mar theater in Amsterdam. Reserveren: 0900-2525255 (Carrélijn) of 0900-0191 (AUB Uitlijn)
Opgelet: er kan pas vanaf 23 juli worden gereserveerd!

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.