www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Het Schip in dok

Silvester Zwaneveld (Arie & Silvester), Onno Innemee, Noël van Santen (Schudden), Emiel de Jong (Schudden) en Rob Urgert maken deze zomer een gezamelijke voorstelling, getiteld ‘Het Schip’. Hiermee zullen ze in september en oktober de theaterzalen bestormen. Op Zwartekat doen ze verslag van een programma in wording.

Journaal 11
‘Kwam het door het weer? Kwam het doordat we de makkelijkste scènes al hadden gedaan? De afgelopen week is lamlendig te noemen… Misschien was het dat we na tien dagen creativiteit gewoon leeg waren – hopelijk maar voor even. Toch hebben we ondanks onze lamlendigheid nog best veel gedaan. Maar we hebben vooral veel gelachen. Niet omdat we nou zo adrem zijn, maar omdat je vreemde dingen moet doen voor een voorstelling.’
lees verder
overzicht
www.het-schip.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.