www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Het Schip in dok

Silvester Zwaneveld (Arie & Silvester), Onno Innemee, Noël van Santen (Schudden) en Emiel de Jong (Schudden) maken deze zomer een gezamelijke voorstelling, getiteld ‘Het Schip’. Hiermee zullen ze in september en oktober de theaterzalen bestormen. Op Zwartekat doen ze verslag van een programma in wording.

Journaal 12
‘Nooit gedacht dat ik het maken van een tekstloos stuk zo moeilijk zou vinden. Je mag namelijk, en hoogstwaarschijnlijk is dit overbodige informatie maar ik zeg het u toch, mede omdat ik de door ons afgesproken 120 woorden voor dit te schrijven stukje moet halen, geen woorden gebruiken. Dit kan natuurlijk in mijn voordeel werken, omdat ik mijn tong nog al eens breek over moeilijke woorden als: merveilleus of virulent’
lees verder
overzicht
www.het-schip.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.