www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Het Schip in dok

Silvester Zwaneveld (Arie & Silvester), Onno Innemee, Noël van Santen (Schudden) en Emiel de Jong (Schudden) maken deze zomer een gezamelijke voorstelling, getiteld ‘Het Schip’. Hiermee zullen ze in september en oktober de theaterzalen bestormen. Op Zwartekat doen ze verslag van een programma in wording.

Journaal 19
‘We zijn precies op de helft! En dan zit de repetitie periode erop. Dan hoef ik niet meer onmenselijk vroeg mijn bed uit om af te reizen naar het pittoreske Weesp. Dan kan ik me weer onbekommerd elke avond vol laten lopen in 1 van de vele Leidse kroegen. Dan zie ik me nieuwe makkers alleen nog maar anderhalf uur voor de voorstelling tijdens het ordenen van de rekwisieten. En tijdens het douchen na de voorstelling.’
lees verder
overzicht
www.het-schip.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.