www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Het Schip in dok

Silvester Zwaneveld (Arie & Silvester), Onno Innemee, Noël van Santen (Schudden) en Emiel de Jong (Schudden) maken deze zomer een gezamelijke voorstelling, getiteld ‘Het Schip’. Hiermee zullen ze in september en oktober de theaterzalen bestormen. Op Zwartekat doen ze verslag van een programma in wording.

Journaal 21
‘Het is misschien erg laat in het project, maar ik wil toch de mensen voorstellen met wie ik werk. Ik zal proberen te vertellen waarom ik deze mensen heb gekozen. Anita van der S. DE agent (in burger) van het Nederlands cabaret. Mijn aanspreekpunt, steun en toeverlaat bij Mojo-theater. Zij regelt de boekingen, publiciteit, posters, flyers, contracten enz. We bellen elkaar bijna elke dag. En ik ben zo blij met haar, omdat zij alles doet wat ik rotwerk vind. Een topwijf!’
lees verder
overzicht
www.het-schip.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.